Shaiya Заместник Директорка
Брой мнения : 445 Age : 33 Местожителство : Sofia, Bulgaria Registration date : 22.12.2007
| Заглавие: Кралския двор Сря Яну 02, 2008 3:39 pm | |
| В тази тема първоначарно ще се назначават хора на определени длъжности в двора на Кралицата, после ще бъде разрешен и РП.
Свободни длъжности:
Първи съветник на кралицата; Отговорник за двореца; Първи министър на държавата; Отговорник по военните въпроси; Придворна дама (първа помощничка на кралицата); Дворцови реализатор (организира тържества, фестивали и др. мероприятия в двореца и кралството).
Ето и въпросите, на които трябва да отговорите, за да получите длъжност (пояснявам, всяка длъжност в двореца се заема от един човек):
1. Любимо животно. 2. Любимо цвете. 3. Любима черта в собствения ви характер. 4. Отношението ви към лъжата? 5. Контактен ли сте?
Ако имате желание, можете да добавите кратко описание на мероприятие, което вие сте организирали. То няма да послужи като конкурс само за дворцовия реализатор, но и за останалите длъжности. | |
|
Лейла Лорентина Свежа Директорка
Брой мнения : 400 Age : 32 Registration date : 11.12.2007
| Заглавие: Re: Кралския двор Сря Яну 02, 2008 3:46 pm | |
| Желае придворна дама 1. Любимо животно.-Котка 2. Любимо цвете.-Лаленце 3. Любима черта в собствения ви характер.-Карам се и съм строга спрямо външния ми вид и на околните 4. Отношението ви към лъжата?Най-отвратителното нещо,бих го ползвала,ако не ми саналага или ако трябва да не нараня някой. 5. Контактен ли сте?Да много
| |
|
Брой мнения : 445 Age : 33 Местожителство : Sofia, Bulgaria Registration date : 22.12.2007
| Заглавие: Re: Кралския двор Сря Яну 02, 2008 3:49 pm | |
| Добре, приета си, но да ти кажа, ставаше и за дворцови реализатор. | |
|
Лейла Лорентина Свежа Директорка
Брой мнения : 400 Age : 32 Registration date : 11.12.2007
| Заглавие: Re: Кралския двор Сря Яну 02, 2008 3:57 pm | |
| Щом моята кралица иска ще бъде чест за мен да съмДворцов реалицатор | |
|
| Заглавие: Re: Кралския двор Сря Яну 02, 2008 4:24 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кралския двор | |
| |
|