| Творцеството на Гал | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
GaLeTo Учител/ка
Брой мнения : 130 Age : 31 Registration date : 02.01.2008
| Заглавие: Творцеството на Гал Пон Яну 14, 2008 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Shaiya Заместник Директорка
Брой мнения : 445 Age : 33 Местожителство : Sofia, Bulgaria Registration date : 22.12.2007
| Заглавие: Re: Творцеството на Гал Пон Яну 14, 2008 10:19 pm | |
| Не мога да чакам, толкова искам да видя потвърждението. Много увлекателно, искам да разбера какво става нататък...
Техническа подробност - мешаш времената, мила. Можеш да го пишеш както искаш, това е лично творчество, позволяват се изключения от правилата на форума, да знаеш. | |
|
| |
GaLeTo Учител/ка
Брой мнения : 130 Age : 31 Registration date : 02.01.2008
| Заглавие: Re: Творцеството на Гал Пон Яну 14, 2008 11:01 pm | |
| Месри за съвета.Специялно за тебе на втора част:
Клеар отиде до хола и заспа на дивана. Джак се събужда и отива до вратата и вижда,че сестра му е заспала. -Джони хайде да излезем.Клеар заспа.-каза Джак развълнуван -Джак искам да спя.-каза Джони. -Хайде.Искам да излезем.Кога друг път ще излезем? -Добре-съгласи се Джони-но първо искам да се преоблека Момчета се преоблякоха и излизаха от къщи.Разхождат се и виждат една гора.Влиза в гората и попадат на един капан. -Какво си хванахме,Гордо-каза една жена. -Да,Лукреция-каза един гном на име Гордо. -Коя си ти?-попита Джак. -Аз съм-доближе Лукреция към децата-една много зла вещица,която много обича да яде деца. Джак се затрепери от срах,а Лукреция започва да се смее. -Гордо-обърна се вещицата-занеси ги в моето кралство. През това Клеар се събужда и вижда,че нейните братя ги няма.Излиза на вън и вижда следите от малките обувки на нейните братя. -Джак.Джони.-вика Клеар в гората.-Джак.Джони.Джааааааааак.Джоооооооооонннннниии. Един рицар се подава от тъмното -Коя си ти?-попита рицарят Клеар се уплаши и падна на земята. -Моето име е Клеар и моля те не ме убивай. -По-спокойно.Няма да те убивам.-каза рицарят -Казвам се Кристофър и съм принц на кралство Залтинор.Какво правиш тук в тази гора. Клеар стана от земята изръси се и се обърна към принцът: -Търся братята си.Влязоха в тази гора и сега не мога да ги намеря.Вижда ли си някъде? -Не-каза Кристофър-но мога да ти помогна да ги намериш. Клеар се съгласи и се качи на коня. | |
|
| |
Jojo Ученик
Брой мнения : 85 Registration date : 08.01.2008
| Заглавие: Re: Творцеството на Гал Вто Яну 15, 2008 8:08 pm | |
| Историиката ти е интересна, но много се повтарят имената.Иначе и аз чакам продължение!!! | |
|
| |
Лейла Лорентина Свежа Директорка
Брой мнения : 400 Age : 32 Registration date : 11.12.2007
| Заглавие: Re: Творцеството на Гал Вто Яну 15, 2008 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Ейми :) Ученик
Брой мнения : 262 Age : 29 Местожителство : In the dream world... Registration date : 01.01.2008
| Заглавие: Re: Творцеството на Гал Вто Яну 15, 2008 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Shaiya Заместник Директорка
Брой мнения : 445 Age : 33 Местожителство : Sofia, Bulgaria Registration date : 22.12.2007
| Заглавие: Re: Творцеството на Гал Вто Яну 15, 2008 11:09 pm | |
| Давай, чакам останалото, интересно ми е... | |
|
| |
elit0o Ръководител/ка
Брой мнения : 57 Registration date : 01.01.2008
| Заглавие: Re: Творцеството на Гал Сря Яну 16, 2008 10:51 pm | |
| И на мен ми е много интересно. Браво Гале. Стани писателка. | |
|
| |
elit0o Ръководител/ка
Брой мнения : 57 Registration date : 01.01.2008