|
|
| Лексикон | |
|
+3GaLeTo Shaiya Лейла Лорентина 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
Лейла Лорентина Свежа Директорка
Брой мнения : 400 Age : 32 Registration date : 11.12.2007
| Заглавие: Лексикон Чет Яну 03, 2008 10:05 pm | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте:
02. Възрастта ви:
03. Обичам да:
04. Мразя да:
05. Искам:
06. Не искам:
07. Песента, която ви изразява е:
08. Суеверен/на ли сте:
09. Каква религия изповядвате? Защо?:
10. Професия и харесвате ли си я:
11. Последната клюка, която чухте за себе си беше:
12. Последната истина, която чухте за себе си беше:
13. Начинът ви на обличане е:
14. Поведението ви е:
15. Идеалът ви за любовна половинка:
16. Любима ситуация:
17. Изпълнима мечта:
18. Невъзможна мечта:
19. Любим сезон (защо?) :
20. Любима книга :
21. Любим филм :
22. Хоби:
23. Любимо място:
24. Вярвате ли в приятелството?:
25. Вярвате ли в любовта? Защо?:
26. Вярвате ли в смисъла на живота?:
27. Харесвате в живота:
28. Не харесвате в живота:
29. Прям ли сте?:
30. Какво смятате за нагаждането?:
31. Какво смятате за манипулирането?:
32. Смятате ли, че често манипулирате?:
33. Капризен ли сте?:
34. Кой е най-големият ви порок?:
35. Коя е най-голямата ви добродетел?:
36. Харесвате ли се като човек? Защо?:
37. По-скоро общителен или необщителен сте?:
38. Убеждения:
39. Любима мисъл/мото:
40. Вашето мото:
41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?:
42. Какво бихте отговорили на въпроса как?:
43. Първото нещо, с което свързвате думата океан:
44. ICQ:
45. SKYPE:
46. E-mail: | |
| | | Shaiya Заместник Директорка
Брой мнения : 445 Age : 33 Местожителство : Sofia, Bulgaria Registration date : 22.12.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Чет Яну 03, 2008 11:14 pm | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте: Shaiya, вече създадена принцеса е, адски красива.
02. Възрастта ви: 17
03. Обичам да: ям и спя
04. Мразя да: ми се подиграват
05. Искам: нов апартамент
06. Не искам: да умра
07. Песента, която ви изразява е: Jeremy Camp - Stay
08. Суеверен/на ли сте: не, изобщо
09. Каква религия изповядвате? Защо?: Протестанство, пак е християнска, това просто е предпочитанието ми.
10. Професия и харесвате ли си я: нямам, ученик съм и не ми харесва
11. Последната клюка, която чухте за себе си беше: не си спомням
12. Последната истина, която чухте за себе си беше: Мързелива съм
13. Начинът ви на обличане е:елегантно
14. Поведението ви е: малко отдалечена
15. Идеалът ви за любовна половинка: сладък, силен, побъркан
16. Любима ситуация: нямам, имам много омразни
17. Изпълнима мечта: Нов апартамент
18. Невъзможна мечта: Да не умра
19. Любим сезон (защо?) : Есен, просто отговаря на характера м
20. Любима книга : "Ударът" - Джон Гришам
21. Любим филм : "Доблестни мъже"
22. Хоби: Четене, телевизия
23. Любимо място: Враца, къщата на баба ми
24. Вярвате ли в приятелството?: Да
25. Вярвате ли в любовта? Защо?: Да, но е отвратителна. Просто съществува, щом може да ме боли заради нея, значи я има.
26. Вярвате ли в смисъла на живота?: Не
27. Харесвате в живота: Любовта, секса, самия живот
28. Не харесвате в живота: хората
29. Прям ли сте?: често
30. Какво смятате за нагаждането?: Нужно е
31. Какво смятате за манипулирането?: Отвратително, но понякога нужно
32. Смятате ли, че често манипулирате?: Не
33. Капризен ли сте?: Мъъничко
34. Кой е най-големият ви порок?: Мързелът
35. Коя е най-голямата ви добродетел?: Мога да помагам
36. Харесвате ли се като човек? Защо?: Ами горе-долу, не съм перфектна
37. По-скоро общителен или необщителен сте?: по-скоро общителен
38. Убеждения: Не харесвам Библията, нито големите корпорации, но искам да управлявам такава.
39. Любима мисъл/мото: "Живей!"
40. Вашето мото: "Живей!"
41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?: Том Круз, сладък е.
42. Какво бихте отговорили на въпроса как?: С мерак!
43. Първото нещо, с което свързвате думата океан: вода
44. ICQ: нямам
45. SKYPE: jenny_tbg
46. E-mail: posledniq_muhican@yahoo.com, evgeniakalenska@abv.bg, evgok@data.bg | |
| | | GaLeTo Учител/ка
Брой мнения : 130 Age : 31 Registration date : 02.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Яну 04, 2008 10:36 pm | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте:GaLeTo,защото това емоето име
02. Възрастта ви:14
03. Обичам да:пиша РПГ,да чета клюки и други глупости
04. Мразя да:уча,не спя
05. Искам:Не знам
06. Не искам:хората да ме прекръстват
07. Песента, която ви изразява е:Likink Park-Numb(ако се казва)
08. Суеверен/на ли сте:НЕ
09. Каква религия изповядвате? Защо?:Християнската.Попитай майка ми
10. Професия и харесвате ли си я:Нямам си
11. Последната клюка, която чухте за себе си беше:Че съм зубар
12. Последната истина, която чухте за себе си беше:Не се сещам
13. Начинът ви на обличане е:Различен
14. Поведението ви е:Нормално
15. Идеалът ви за любовна половинка:Красив,мил и много други
16. Любима ситуация:Нямам си
17. Изпълнима мечта:Нямам си
18. Невъзможна мечта:Да работя в Холивуд
19. Любим сезон (защо?) :Есен,защото сезонът прилица на моя характер
20. Любима книга :Нямам си
21. Любим филм :Аз съм легенда
22. Хоби:Да стоя пред компютъра
23. Любимо място:Вкъщи
24. Вярвате ли в приятелството?:Да
25. Вярвате ли в любовта? Защо?:-
26. Вярвате ли в смисъла на живота?:Не
27. Харесвате в живота:-
28. Не харесвате в живота:-
29. Прям ли сте?:Демек
30. Какво смятате за нагаждането?:-
31. Какво смятате за манипулирането?:Гадна работа
32. Смятате ли, че често манипулирате?:Да
33. Капризен ли сте?:Понякога
34. Кой е най-големият ви порок?:Нямам си
35. Коя е най-голямата ви добродетел?:Много са
36. Харесвате ли се като човек? Защо?:Да,горе-долу
37. По-скоро общителен или необщителен сте?:И двете
38. Убеждения:-
39. Любима мисъл/мото:Мечтай гадното,за да ти се сбъдне доброто
40. Вашето мото:Само напред
41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?: На себе си
42. Какво бихте отговорили на въпроса как?:Как така
43. Първото нещо, с което свързвате думата океан:Море
44. ICQ:
45. SKYPE:galina_03
46. E-mail:galina_03@dir.bg | |
| | | Лейла Лорентина Свежа Директорка
Брой мнения : 400 Age : 32 Registration date : 11.12.2007
| Заглавие: Re: Лексикон Пет Яну 04, 2008 11:32 pm | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте: Лейла Лорентина,защото ми хрумна ей така... 02. Възрастта ви: 14 почти! 03. Обичам да: Чета,слушам музика,живота 04. Мразя да: Лъжа 05. Искам: Да успея в живота си и да замина 06. Не искам: Да потъна след селянията около мен 07. Песента, която ви изразява е: Една песен не ме описва 08. Суеверен/на ли сте: За някой неща да ама повече се присмивам докато ги изпълнявам 09. Каква религия изповядвате? Защо? Кръстена съм,но никаква защото изпитвам симпатия към всяка религия... 10. Професия и харесвате ли си я: Да 11. Последната клюка, която чухте за себе си беше: Че съм клюкарка.. 12. Последната истина, която чухте за себе си беше Че съм луда 13. Начинът ви на обличане е: Елегантен и спортен 14. Поведението ви е: Лудо и мноо яко 15. Идеалът ви за любовна половинка: Нямам 16. Любима ситуация: Еми в леглото 17. Изпълнима мечта: Не мечтая 18. Невъзможна мечта: Не мечтая 19. Любим сезон (защо?) : Зима,защото е студено и яко!!! 20. Любима книга : То-Стивън Кинг 21. Любим филм : Нямам 22. Хоби: Чета,седя на компа,гледам телевизия,спя 23. Любимо място: Кафенето и пред блока 24. Вярвате ли в приятелството?: Да сто процента! 25. Вярвате ли в любовта? Защо?: Не защото тя е отвратителна и носи само болка това е просто химически неща! 26. Вярвате ли в смисъла на живота?: Вярвам в целта на живота! 27. Харесвате в живота: Сичко почти! 28. Не харесвате в живота: Кратък като филм!Неизгледан филм,без репетиция.. 29. Прям ли сте?: Да 30. Какво смятате за нагаждането?: Все се обърква нещо! 31. Какво смятате за манипулирането?: Добро средство за контрол над хората(политиците са майстори) 32. Смятате ли, че често манипулирате?: Ми мога да го праа ама не го праа 33. Капризен ли сте?: За някой неща свърдзани с косата,аромтни свещи.. и т.н. 34. Кой е най-големият ви порок?: Секса! 35. Коя е най-голямата ви добродетел?: Честноста 36. Харесвате ли се като човек? Защо?: И да и не защото всеки е грешен! 37. По-скоро общителен или необщителен сте?: И двете необщителна съм когато някойми направи лошо впечатление от пръв поглед или не го познавам иначе съм общителна 38. Убеждения: Кво да ви убеждавам,тва съм аз! 39. Любима мисъл/мото: Две са: -То само с ебане не става,трябва и мисъл! -Животът е кратък живей го както си знаеш! 40. Вашето мото: Аз греша,но важното е да реша! 41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?: На много хора във всеки се възхищавам на нещо... 42. Какво бихте отговорили на въпроса как?: Както знаеш! 43. Първото нещо, с което свързвате думата океан: Зле 44. ICQ:По ЛС! 45. SKYPE: По ЛС! 46. E-meil: По ЛС! | |
| | | #ScArS# Новопостъпил
Брой мнения : 18 Age : 32 Registration date : 03.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Съб Яну 05, 2008 12:35 am | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте:На една моя любима песен 02. Възрастта ви:Почти 16 03. Обичам да:Мързелувам чета седя пред компа и да бъда с приятели 04. Мразя да:върша нещо което според моето виждане е погрешно 05. Искам:концерт на Линки Парк в сф (ех мечти мечти.... ) 06. Не искам:доста неща 07. Песента, която ви изразява е:Somewhere I belong-Linkin Park 08. Суеверен/на ли сте:в някои отношения да 09. Каква религия изповядвате? Защо?:не изповядвам 10. Професия и харесвате ли си я:мм ученик мм може да се каже 11. Последната клюка, която чухте за себе си беше:че слушам чалга 12. Последната истина, която чухте за себе си беше: м в момента не мога да се сетя 13. Начинът ви на обличане е: спортен 14. Поведението ви е: откачено 15. Идеалът ви за любовна половинка: аз нямам идеал защото знам че никога няма да го срещна 16. Любима ситуация:с приятели в квартала 17. Изпълнима мечта:... 18. Невъзможна мечта:... 19. Любим сезон (защо?) : Пролет защото отговаря перфектно на настроението ми 20. Любима книга : Шестото клеймо, Шифарът на Леонардо ,Старгейт 21. Любим филм :мм точно филм не по скоро някое фантастично сериалче тип старгейт атлантида\SG1 или фарскейп 22. Хоби:рисуване 23. Любимо място:морския бряг(колкото и да е далеч) 24. Вярвате ли в приятелството?:да защото знам че съществува 25. Вярвате ли в любовта? Защо?:вярвам въпреки че тя е най коварното нещо в живота което може както и да те направи нещастен така и щастлив 26. Вярвате ли в смисъла на живота?:нем аз живея за момента 27. Харесвате в живота:дам 28. Не харесвате в живота:това че в него има толкова болка и неусъществими мечти 29. Прям ли сте?:да 30. Какво смятате за нагаждането?:полезно когато започнеш от 0та 31. Какво смятате за манипулирането?:средство за постигане на целите си 32. Смятате ли, че често манипулирате?:не 33. Капризен ли сте?:в някои отошения 34. Кой е най-големият ви порок?:не знам 35. Коя е най-голямата ви добродетел?:това че съм готова да помагам на другите 36. Харесвате ли се като човек? Защо?:и да не се харесвам трудно подлежа на промени така че с харесвам такава каквато съм 37. По-скоро общителен или необщителен сте?:някъде по средата 38. Убеждения:има 2 мнения-моето и грешното 39. Любима мисъл/мото:all that bullshit you talk might work a lot but it's not gonna work today 40. Вашето мото:all that bullshit you talk might work a lot but it's not gonna work today 41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?:на много хора 42. Какво бихте отговорили на въпроса как?:по всякакъв начин 43. Първото нещо, с което свързвате думата океан:безкрайност,чистота 44. ICQ:... 45. SKYPE:... 46. E-mail: ... | |
| | | Виктория Блек Ученик
Брой мнения : 152 Age : 31 Registration date : 02.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Съб Яну 05, 2008 12:40 pm | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте: Виктория Блек и това си ми е запазена марка 02. Възрастта ви: 14 почти 15 03. Обичам да: слушам музика най вече 04. Мразя да: ме дразнят и да ми се правят на много велики 05. Искам: да се махне един човек 06. Не искам: да се топи снега 07. Песента, която ви изразява е: е незнам сега 08. Суеверен/на ли сте: зависи 09. Каква религия изповядвате? Защо?: излишен въпрос 10. Професия и харесвате ли си я: малко ми е рано за профисия 11. Последната клюка, която чухте за себе си беше: това си е моя работа 12. Последната истина, която чухте за себе си беше: че съм много отговорна 13. Начинът ви на обличане е: такъв,какъвто искам 14. Поведението ви е: прездизвикателно 15. Идеалът ви за любовна половинка: Дани... 16. Любима ситуация: когато се заяждам с някого,най вече с Лейла 17. Изпълнима мечта: да живея в италия 18. Невъзможна мечта: още сега да отида там 19. Любим сезон (защо?) : зимата заради снега [u]20. Любима книга : Хари Потър,Книгата на звездите,Баскеврилското куче,Бягството,Невероятната истина,Хрониките на Спайдъруик...мога да изброявам до безкрай 21. Любим филм : Титаник,Ръката,която люлее люлката,10,5 по скалата на Рихтер,Досиетата на Дрезден,От местопрестъплението....и тук мога да говоря дълго 22. Хоби: форумите,колекционирането,пътуванията 23. Любимо място: катедралата в Рим 24. Вярвате ли в приятелството?: вярвам,но е на изчезване 25. Вярвате ли в любовта? Защо?: няма любов,просто временно увлечение 26. Вярвате ли в смисъла на живота?: о не,ако имаше смисъл нямаше да е толкова убъркан 27. Харесвате в живота: няма такова нещо 28. Не харесвате в живота: нещата,които ми се случиха 29. Прям ли сте?: даже прекалено 30. Какво смятате за нагаждането?: пффф 31. Какво смятате за манипулирането?: пффф 32. Смятате ли, че често манипулирате?: не 33. Капризен ли сте?: и питате 34. Кой е най-големият ви порок?: цигарите 35. Коя е най-голямата ви добродетел?: о не съм убедена че имам такава 36. Харесвате ли се като човек? Защо?: дааа харесвам се,защото не се влиая от чуждото мнение,защото съм силен характер и винаги казвам истината в очите 37. По-скоро общителен или необщителен сте?: необщителен 38. Убеждения: о айде стига 39. Любима мисъл/мото: Няма попътен вятър за кораб без посока. 40. Вашето мото: в миналият въпрос го пише 41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?: на себе си 42. Какво бихте отговорили на въпроса как?: както искам 43. Първото нещо, с което свързвате думата океан: безкрайност 44. ICQ: нямам 45. SKYPE: скайп само на хората които заслужават 46. E-mail: aso59@abv.bg | |
| | | HaLey Ученик
Брой мнения : 22 Age : 30 Местожителство : Tree Hill Registration date : 06.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Нед Яну 06, 2008 8:38 pm | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте: Haley..ами любимата ми героиня от One Tree Hill 02. Възрастта ви: 13 години 03. Обичам да: слушам стойностна музика и да ям шоколад 04. Мразя да: ставам рано 05. Искам: да посетя Ню Йорк 06. Не искам: да пропадна тотално 07. Песента, която ви изразява е: Bethany Joy Lenz Ft.Tyler Hilton-When the stars go blue 08. Суеверен/на ли сте: Не 09. Каква религия изповядвате? Защо?: Православна християнка съм,защото така искам! 10. Професия и харесвате ли си я: Хахх...ученичка съм...ми горе-долу. 11. Последната клюка, която чухте за себе си беше: Че съм голяма пияница... 12. Последната истина, която чухте за себе си беше: Че съм влюбена. 13. Начинът ви на обличане е: спортно-елегантен 14. Поведението ви е: според настроението 15. Идеалът ви за любовна половинка: няма такъв 16. Любима ситуация: много са. 17. Изпълнима мечта: все още не знам 18. Невъзможна мечта: а съм безсмъртна 19. Любим сезон (защо?) : лято...вечните купони и ваканцията. 20. Любима книга : "Хари Потър" 21. Любим филм : "The notebook","Stick it" 22. Хоби: да играя волейбол,да слушам музика,да рисувам и др. 23. Любимо място: на селоо 24. Вярвате ли в приятелството?: Естествено! 25. Вярвате ли в любовта? Защо?: Да...по много причини! 26. Вярвате ли в смисъла на живота?: Мдаа. 27. Харесвате в живота: Любовта,приятелите. 28. Не харесвате в живота: Егоизма на хората и несправедливостт 29. Прям ли сте?: Ами да. 30. Какво смятате за нагаждането?: нямам мнение 31. Какво смятате за манипулирането?: Хм... 32. Смятате ли, че често манипулирате?: Не. 33. Капризен ли сте?: Не много. 34. Кой е най-големият ви порок?: Че не мисля преди да говоря,а направо си казвам. 35. Коя е най-голямата ви добродетел?: Умея да контактувам с хората. 36. Харесвате ли се като човек? Защо?: Ами да. 37. По-скоро общителен или необщителен сте?: Общителен! 38. Убеждения: Много са.. 39. Любима мисъл/мото: "Бързай бавно!" 40. Вашето мото: същото... 41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?: баща ми.... 42. Какво бихте отговорили на въпроса как?: Както си го направиш! 43. Първото нещо, с което свързвате думата океан: Свобода.
44. ICQ:нямам.
45. SKYPE: crazy_vely 46. E-mail: the_real_slim_shady_@abv.bg | |
| | | Jojo Ученик
Брой мнения : 85 Registration date : 08.01.2008
| Заглавие: Re: Лексикон Сря Яну 09, 2008 11:07 pm | |
| 01. Виртуален ник и защо го избрахте: Габриела,защото нямах и идея как да се регна и това беше първото,което ми дойде на ум! 02. Възрастта ви: Аз съм на 11 години. 03. Обичам да: Обичам да излизам с приятели,да стоя на компа(не в буквалния смисъл ). 04. Мразя да: Мразя да ме лъжат. 05. Искам: Искам да обиколя света. 06. Не искам: Не искам да се кара с никой. 07. Песента, която ви изразява е: Песента,която ме изразява е Vitaa - Me souer 08. Суеверен/на ли сте: Не,въобще даже. 09. Каква религия изповядвате? Защо?: Християнство...без коментар. 10. Професия и харесвате ли си я: Ученичка-НЕ!!! 11. Последната клюка, която чухте за себе си беше: Последната клюка,която чух за себе си,беше че съм идиотка... 12. Последната истина, която чухте за себе си беше: Последната истина,която чух за себе си беше че съм най-добрата приятелка на Поли(най-добрата ми приятелка ) 13. Начинът ви на обличане е: Ами много е умешано...Нещо наподобяващо спортно. 14. Поведението ви е: Добро.надявам се. 15. Идеалът ви за любовна половинка: Оооооооооооо,не знам. 16. Любима ситуация: В училище:в междучасие в което съм разбрала че ще имаме два свободни часа (беше супер тогава!!!) 17. Изпълнима мечта: Не знам... 18. Невъзможна мечта: Същото... 19. Любим сезон (защо?) : Зимата...Не мога да обясня защо. 20. Любима книга : Хари Потър,естествено(Ако Шай беше направила книга с историята в нейното творчество,щеше да ми е любима! 21. Любим филм : Хари Потър,Титаник,Музикално училище,и т.н. 22. Хоби: Нямам. 23. Любимо място: Ами...не се сещам сега. 24. Вярвате ли в приятелството?: Дам. 25. Вярвате ли в любовта? Защо?: Не точно.Незнам. 26. Вярвате ли в смисъла на живота?: Долу-горе. 27. Харесвате в живота: Да,разбира се. 28. Не харесвате в живота: Виж въпрос 27. 29. Прям ли сте?: Ам... 30. Какво смятате за нагаждането?: Ам... 31. Какво смятате за манипулирането?: Ужасно нещо. 32. Смятате ли, че често манипулирате?: Не,никога! 33. Капризен ли сте?: Не...добре де,съвсем малко! 34. Кой е най-големият ви порок?: Ами... 35. Коя е най-голямата ви добродетел?: Върнах джиесема на едно момче . 36. Харесвате ли се като човек? Защо?: Долу-горе.Е сега,никой не е перфектен... 37. По-скоро общителен или необщителен сте?: Общиелен. 38. Убеждения: ... 39. Любима мисъл/мото: Ами...то не е точно мисъл ами е фраза: "Математиката е...зло!" 40. Вашето мото: Нямам. 41. Човек/герой, на който се възхищавате, защо?: На Хърмаяни.Успява да си научи уроците...и всички магии! 42. Какво бихте отговорили на въпроса как?: Как?!? Не схванах нещо. 43. Първото нещо, с което свързвате думата океан: Вода,много вода,много много вода,много много много вода,... 44. ICQ: Нямам...и не искам. 45. SKYPE: iva_1996 46. E-mail: lara_croft_96@abv.bg Супер лексиконче! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Лексикон | |
| |
| | | | Лексикон | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|